law_lex--saniZZ

Ovdje cete naci ljude koji znaju da uzivaju....

03.06.2007.

rodjendanski party :)

sinoc smo Damir i ja slavili rodjendan u Kuk-u....malo se popilo,pa su neki plesali i na stolovima  neki ljudi za koje smo ocekivali da ce doci nisu dosli,al sve u svemu nije loshe bilo...nazalost, party nije trajao dugo ( do 12 sati )... bilo je i nekih manjih incidenata al sve je proslo ok  oni koji su bili nek ostave kom da vidimo i njihove utiske  et to je to PozZ

20.04.2007.

HVALA :D

Broj posjeta: 12328
Broj postova: 96
Broj komentara: 2037

HVALA na posjetama !!!

20.04.2007.

Igor

evo jos jednog momka iz Orijenta...
Igor ide u 6 gimnaziju,3 je razred..trenira boks i dobro mu ide Momak je za 10,uvijek ce pomoc,ma predobar fkt  prije je stalno bio u Orijentu al sad vise ne...et o njemu sve naj naj !!

20.04.2007.

dosadno...

nemam sta radit pa reko da stavim slike...bezze al eto,samo da nesh novo ima na blogu

jedan bitan datum: 07.04.2007       Arnela

11.04.2007.

Cicak

et na red je dosla i ova budala :D Cicak zivi u velesicima,njega sam upoznao za novu-slavili zajedno :P ma sta rec o njemu,dobar momak pravo BRAT MOJ :) voli auta,vidio sam kako se voza po velesicima ma budala prava hehe :D mislim da je slobodan cure,pa znate sta ciniti ;)

11.04.2007.

Lingo

LJUDINA :D Ide u zubotehnicku skolu,prvi je razz...pravo mi je momak drag,uvijek je tu da pomogne,dobar pravo haver nema sha :) trenira rukomet i pravo mu dobro ide...izlazi u net,miris itd :P et pa komentarisite ;)

02.04.2007.

Nalle

Nalic ide u moju skolu,prvi razred...Laf pravi  Predobar momak,UVIJEK tu za jarana...ja ga volim ko brata i za njega bi svasta uradio  extra je jaran,najjaci je danas bio: daj da i ja probam to hahaha  zna on na sta mislim! et poZz

P.S. vi koji ostavljate negativne komentare odjebite lagano s bloga-to se odnosi na osobe koja ostavljaju komentare meni i Ildi...na taj nacin necete nish postic zato CAO ! i jos jednom(da bolje skontate): Ja VOLIM Ildu

01.04.2007.

11000 !!! :D

HVALA svima na posjetama,samo tako nastavite  uskoro ce bit jos jedan moderator-tj. bit ce vise postova o raji itd...et jos jednom hvala i nastavite posjecivat blog

 

30.03.2007.

Jassa

Jasmin ide u moju skolu,takodjer prvi razz samo MYP...

dobar je momak pravo,volim ga ko brata uvijek ce pomoc i tako to i s njim je raznih provala bilo  najbolje za Mirzu bilo hahah koja je to scena bila popucali svi od smijeha..ne znam da li ima curu al ako vas sta zanima tu su komentari ! ev i njegov msn :jasminschwabo@hotmail.com

30.03.2007.

Pijus

da i njega stavim na blog

ide u 1 razred moje skole(2 gim,MYP)...dobar momak skroz,a kako je samo lood haha cccsinoc smo bili u orijentu i krenuo Pijus da se upozna s Dankom budalom...Pijus: "I am Pijus"; a Danko sav zbunjen odgovara:"Pijus i tebi !" hahhaha koja je to budala...onda u orijentu Pijus(ne zna skoro nish reci na bosanskom) :"Jesam gladan je*o majku..." onda i ovo,pokusava Danko njemu objasnit da cemo ostat do 10 sati : We will be here till 10 whores  HOUR nije isto sto i WHORE Danko hahahaha mah rega lik skroz et pa vi komentarisite

 

30.03.2007.

Orijent

ma najbolje mjesto kad je u pitanju nargila :)  najbolja im je nargila u gradu !!

28.03.2007.

Dado

ev i Dade..slazem se sa svima da mu je najbolja nargila u gradu :)

Dado ide u 3 razz ugostiteljske skole,trenutno je sretno zaljubljen ;) uskoro ce kupit motor..koliko sam ja skontao voli ih pravo a najdrazi mu SF2 :D

22.03.2007.

Bahto

ovaj momak definitivno mora bit na blogu..

eh ovack: Tarik ide u 1 gimnaziju,1 je razz...Predobar je lik,uvijek ce pomoc,extra haver :) prejak momak fkt,znaju ga svi :D bahto zasluzuje svaku pohvalu,et to je to pa vi komentarisite !!

19.03.2007.

Ilda

ev da predstavim i Ildu...Ide u 8 razz, os saburina...Prelijepa je,preeslatka,fina pravo ma BOMBA :) mozete je vidjeti u netu,orijentu itd..et to je to

i pussa za Ildu :)

18.03.2007.

Pota

evo i Pote...ide u saobracajnu skolu,prvi razred...Lav pravi,brat moj :D dobar momak,jos bolji jaran! ni njega ne znam dugo al mi je momak vec pravo drag postao...et to je to poZZZ

17.03.2007.

Amina

eh ne znam kako da pocnem :D

ovako..Amina ide u 3 gim,prvi je razred..nismo se jos upoznali,samo je preko msn-a znam(nazalost) :P sta reci o njoj..prelijepa je cura i prava dusha :) vidio sam je nekoliko puta na klizanju al nismo imali priliku da se upoznamo :(

mislim da trenutno nema momka..sto je veoma cudno jer je cura fkt extra :) ev jos i msn kome treba : aminchic@hotmail.com

et pozz

17.03.2007.

Danko

Danko ide u umjetnicku,prvi razz...Upoznao sam ga nedavno,a vec mi je postao predobar jaran jer je momak fkt dobar i uvijek je tu za jarana :D

a kako je samo lood,neki dan mi otisli na palacinke i trazi on casu vode punih usta :D " daj i meni casu vode,jesss chulaaa " :D hahahah ma budala prava,BRAT MOJ !!

P.S. Danko,uvijek sam tu za tebe ;) jess chula? :D

11.02.2007.

REKLAMA :D

ev malo reklame opet

pogledajte ovaj blog(raja iz druge): http://vipiigim.blogger.ba

 

07.02.2007.

B2K

 ee red je da predstavim Bokija...momka znam skoro 10 godina,upoznao ga preko brata (isli su zajedno u osnovnu)

Ima 19 godina,zavrsio trgovacku skolu,zivi na Bjelavama...visi na klizanju i koliko ja znam nema curu tako da se mozhete javit ako vas sta zanima

predobar je momak,extra jaran i fkt hoce pomoc kad je u mogucnosti...sve NAJ o njemu...et poZz za Bokija

07.02.2007.

Statistike

Sani_Leo :D

Broj posjeta: 8980
Broj postova: 80
Broj komentara: 1695
Blog otvoren: 30/06/2006
Prijatelji: 17

ovim putem se zahvaljujem na posjetama,uskoro 9000 samo tako nastavite...

18.01.2007.

Dario

ev i kinga :D dobar momak pravo,ide u elektrotehnicku prvi je razred...izlazi u net i sa club,nema djevojku pa ako vas sta zanima samo recite

17.01.2007.

Mak

Maka sam upoznao na ljetnom raspustu...Upisao prvu gimnaziju,sad prvi razz Izlazi u net,miris itd...Dobar je momak pravo,extra jaran ma LAV et sve naj o njemu pa vi komentarisite !!

16.01.2007.

8000 posjeta

Hvala vam svima puno,nastavite i dalje posjecivat blog

15.01.2007.

Nedim

eh evo i njega  dobar momak pravo,loood skroz...zna dosta raje,zivi u velesicima za novu nam je bilo predobro (AKO IMAS "MERCA") hahaha ma najjaci je nema dalje

15.01.2007.

Samira i Ermin

evo jedne slike s nove godine...nismo zajedno slavili ( mi smo kuci dernek napravili i btw bilo nam je SUPER) oni su prvo bili u incognitu,pa negdje u gradu,na bazenima i zavrsili su kod nas

p.s : na slici su moj brat i rodica

15.01.2007.

Boki i Leo

ev malo reklame za novi blog  http://necemosutra.blogger.ba

a sta reci o njima...ma meni su ko braca,extra likovi

15.01.2007.

Daddo

ovog momka sam morao stavit jer je GIGANT  predobar momak,extra mi jaran...za njega bi sve uradio,pomogao bi mu u svemu jer je on bio uvijek tu za mene i to mu nikad necu zaboravit !! Ide sa mnom u skolu,al nismo u istom razredu(on je MYP)...fkt momak zasluzuje svaku pohvalu,tako da nemojte losih komentara !! pozz za njega

11.01.2007.

Edita

Editu sam upoznao prije 2 mjeseca,ide u os isak samokovlija i 8 je razred...Prelijepa je-da se primjetit odmah ,,,ne znam da li ima momka trenutno al ako vas sta zanima slobodno pitajte

11.01.2007.

Darkko

njega sam vec prije stavio,al et opet ;) Darko ide u 3.gimnaziju,prvi je razred :P Trenira kosarku i pravo je visok :D izlazi u sa club,net,miris,buda bar i tako to...

11.01.2007.

Ines & Gagula

Ines i Gagula idu sa mnom u skolu,prvi razz-MYP...o njima mogu rec sve naj fkt ! a Gagula,hmm,to je osoba kakva se cesto ne radja :D loooood do bola,kad on provali svi pucaju od smijeha

11.01.2007.

Boky

ev i bokija,predobar jaran i bas extra momak :D trenirao je kosharku al droga mu unistila zivot ;) izlazi u net,sa club,miris...ne znam da li ima curu al za sve su kom !!

11.01.2007.

Frankec

jos jedna njegova slika,momak je preloood !! :D nisam ga odavno vidio al et nadam se da se nije promjenio...za vrijeme ljetnog raspusta smo bili nerazdvojni i extra je lik fkt

11.01.2007.

Jaca

red je da i Jacu stavim na blog...nju sam upoznao prije 2 mjeseca i za kratko vrijeme mi je postala bash draga :) pravo fina cura, drustvena i looda skroz :D

11.01.2007.

Nalic i Trba

posto nisam odavno nish stavljao,ev da predstavim ove momke... idu sa mnom u skolu,1 razred...predobri su i uvijek pomognu kad zatreba nesh ;)

27.11.2006.

Jasmina

moram i nju da stavim jer je cura fkt BOMBA :)

Zivi na Alipasinu,ide u 1 razz turisticke skole...prefina,prelijepa a usto nije nimalo ufurana...ma sve naj o njoj fkt :D ima momka vec dugo i vole se pravo ;)

27.11.2006.

Nejra

ovo je dusha prava :) ide u pbgs,2 razred...fina je pravo i slatka,ima prelijepe ochi,uvijek se s njom ispricam :D poznaje citav grad :) nju sam preko Lea upoznao..drustvena je cura pravo i moze se s njom o svemu prichat !!

27.11.2006.

Mirza

njega sam upoznao prije neki dan u netu...vozi plavog speedfighta 2 :D sliku sam uzeo s Leovog bloga(ko i vecinu) ;) ne znam imal curu al mislim da se konta vec s jednom tako cure... :) et poZz

27.11.2006.

Chenga

ev da predstavim i Cengu...

Ide u masinsku,prvi razz(s Leom ide u razred),,dobar je lik pravo :D poznata recenica: Djeecem' sha ima sha radis kakav si ?  i to sve u jednom :)  zivi na Vratniku,et ako vas sta zanima pitajte

19.11.2006.

6000

Samo da se zahvalim na posjetama  

P.S. Jucher u AG-u bilo extra,svaka chast Dzeno !!

05.11.2006.

ADA

morao sam stavit jos jedan post o njoj...ova osoba mi fkt pravo puno znaci i volim je najvishe  seka moja za kratko vrijeme mi je postala praaaaavo draga jer je DUSHA od cure

05.11.2006.

Damir H.

ovaj momak ide sa mnom u razz...mazza brother

eeextrrraaa jaran,jedan od mojih najboljih jarana uvijek hoce pomoc...zivi na dobrinji i zna dosta raje...trenutno nema curu pa ako vas sta zanima obratite se meni  poZz za njega

05.11.2006.

Damir

njega sam upoznao preko Lea,ide s njim u razz-masinska... lud je za motorima,uskoro ce kupit neki ja mislim apriliu rs 125 il tuono 125  dobar izbor ! inace,,damir visi u mirisu tamo ga najcesce mozete vidjet...druzi se s Leom i Cengom i s njima je stalno

05.11.2006.

Ajla

ovu curu sam upoznao preko Ade ( osobe koju najvishe volim )...

Ajla ima 15 godina,ide u Drugu gim (prvi razz MYP) dusha je prava,,preslatka i prefina cura ne znam da li je zauzeta al ako vas nesh zanima slobodno pitajte...

05.11.2006.

Ilda i Aida

Aidu sam upoznao prije 7 dana al smo se dopisivali prije toga vec fina je cura,na prvi pogled se cini ufurana ali nije tako,,ide u prvi razz Druge gim ( sa mnom u skolu,nazalost ne idemo u isti razz )...prelijepa je i prezgodna sto se odmah mozhe primjetit kad je pogledate  Ildu ne znam lichno pa ne mogu nish rec osim toga da je i ona pravo slatka..et PozZ

21.10.2006.

Sabina

ovu curu sam upoznao preko neta...Ide u ekonomsku skolu,2 je razred i ima 15 godina  zivi  na alipasinu ( c faza ),,, fina je pravo i  uvijek raspolozena za pricu  mislim da je zauzeta al ako vas nesh zanima tu su komentari  ev msn: bina183@hotmail.com i blogg: http://sabinacfaza.blogger.ba

20.10.2006.

Nejira

da stavim i Drincicku  isla u os mcc, sad sa mnom u razred ide...fina je ona pravo,extra jaranica uvijek hoce pomoc i et ko ima jos nesh da doda tu su komentari

20.10.2006.

Strojja i Ada

brat i sestra ! ma najjachi su,,,Stroja je predobar momak a Ada je seka moja mawa  et idem s njima u razz i fkt su legende ! slika je bezze skroz al et...

20.10.2006.

MajDa

eh poshto odavno nisam nish stavljao,da stavim i Majdu...Ide u moj razz pravo je finna i slatka :) zavrsila os mak dizdar,, et ne znam sta da pisem pa vi procjenite sami ;) ugl o njoj sve naj

05.10.2006.

Pixna

Ovu curu sam nedavno upoznao al mi je vec postala bash pravo draga !! Prava DUSHA fkt,s njom se uvijek fino moze pricat ,fina je praaavoooo i prelijepa :) Ide u 2. gimnaziju, 2 .razred... et o njoj jos nista lose ne mogu reci,jer nema takvih osobina...u odnosu na neke nije nimalo ufurana,a ima puno razloga da bude et sve naj o njoj !!!

kome treba msn ev : little_saraj_girl@msn.com

04.10.2006.

Mirna i Nina

Dushe prave,mirnu sam vec predstavio a ev nesh o nini....Ima 14 godina,,ksc,,8 razred pravo looda i prelijepa  ako vas sta zanima tu su komentari...

p.s. danas odose na ekskurziju et sretan put i fino se provedite

30.09.2006.

Fuad

Fudo zavrsio os edhem mulabdic...Ima sestru koja takodjer ide sa mnom u razred al nemam njenu sliku jos pa kad nabavim stavit cu odmah   on je extra jaran fkt lood pravo,trenira karate i tak ma ugl sve naj o njemu

30.09.2006.

Jasko

ma budala,stalno provaljuje pravo je dobar jaran  isao u os velesicki heroji...trenira kosarku u kk bosna,,uvijek hoce pomoc stvarno je legenda !!

30.09.2006.

Nermana

e da predstavim napokon malo raje iz razreda...Ovo je Nermana(desno na slici),zivi na Bjelavama  dobra je jaranica i nako fina ne znam da li je zauzeta eto ako neko hoce njen msn nek se javi

30.09.2006.

4000 posjeta

et i 4000 posjeta ! hvala puno,samo nastavite

27.09.2006.

Dzeno

 Dzenu znaju svi ja mislim  Ima 19 godina,zavrsio 2.gimnaziju...Dobar je ko hljeb  fkt LEGENDA !!! et ostavite sto vishe komentara

p.s. ovo je slika s mature,nasao sam na nekom blogu sry al sam morao ukrast

18.09.2006.

Jaa

ev moje slike bezze ;)

16.09.2006.

Naida-Sivsha

Naida je djevojka iz mog novog razreda,isla u os isak samokovlija...veoma brzo mi je postala draga jer je fkt super osoba i uvijek al uvijek hoce pomoc...mislim da nema momka pa et ako vas sta zanima tu su komentari ;)

14.09.2006.

Filip

ev jedne njegove slike... svi ga zovu MACA ma dobar je filip ;)

12.09.2006.

3000

nisam ni vidio da imam 3000 posjeta :P et hvala vam punooo sto posjecujete blog volio bi da ima vise komentara al sta je tu je...

10.09.2006.

FUCK OFF !

ovo je post za seljake koji se krkanski izrazavaju ko da su s planine :P

10.09.2006.

Dzana

ev josh jedne cure iz mog novog razreda :) cura je slatka pravvo(puuuuuuno bolje izgleda uzivo),fina,pametna i za sad mi se cini da nije ufurana :P njen msn: dzana_m_@hotmail.com ; a sad komentari :D

07.09.2006.

Ada

Ada je zavrsila os nafija sarajlic,i upisala drugu gimnaziju :D ide sa mnom u razred,,sta rec o njoj... ma extra cura,fina,slatka,uvijek nasmijana :) :) ev i msn pa ako nesh trebate ;) me_ada_@hotmail.com

05.09.2006.

Darko

morao sam stavit jos jednu sliku tog momka :) dobar je on haver pravo et ostavite mu puno komentara

05.09.2006.

Frankec

najbolji haver ! prava legenda,uvijek kad nesh treba uz mene je ;)

04.09.2006.

Druga gim.

danas je bio prvi,ozbiljniji dan skole :D extra nam je razred fkt,,u petak nije bilo bas nesh al danas super stvarno,raja za 10 vec ima nekih provala eto to je od mene :P

03.09.2006.

by Kastel

ovu sam sliku maloprije slucajno nasao,malo je izrezao i et reko da stavim ;D

03.09.2006.

Tanja

ovu dushu sam odavno htio stavit al nisam imao sliku :P zavrsila os ksc i upisala istu gimnaziju-los izbor al et,,,ev nesto o njoj...super je jaranica uvijek ce pomoc, fina, slatka itd. ;) ima momka tak da...

03.09.2006.

Andrea

e da stavim i nju...ovu curu sam prije neki dan upoznao...zavrsila os mcc i upisala 6 gimnaziju,prava je dusha nije ufurana fkt je extra :D !!!

02.09.2006.

Benjo

ev jednog extra momka,ide u mcc...Trenira kosharku i dobro mu ide :) inache dobar je haver hoce pomoc itd. slobodan je pa cure znate sta vam je radit ;)

02.09.2006.

Monika

Ona je zavrsila ksc,,bolje da ne govorim sta je upisala jer ce bit smijeha :D :D ma ugl luda cura skroz,ima momka ja mislim... et to je to poZz

02.09.2006.

Popovich i Filip

jedna slika s mature :P dobri su haveri pravo...zavrsili ksc,i ponovo upisali ksc gim budale :)

02.09.2006.

Timur

predobar momak,ide u I gimnaziju zavrsio prvi razred...zna pravo puno raje,opusten skroz nije nimalo ufuran :P izlazi u Internet i X :D pozZ za njega

01.09.2006.

Popovich

jos jedna slikaa tog momka, on mi je ko brat... ovaj put s pletenicama YO nigga YO :D:D:D:D:D

26.08.2006.

2000

ev i 2000 posjeta,thx puno svima koji posjecuju blogg samo nastavite ;)

26.08.2006.

Mima & Indirra

ev i njihova zajednicka slika...prreeelijepe rodice,extra cure Merimu slabije znam al Indira je praava dusha,,srcceee moje :D poZz

26.08.2006.

Gilera Runner

jos jedan motor u kolekciji :D :D ima 125 ccm i predobar je

25.08.2006.

Merima :D

ovo je djevojka za 10,indirina rodica...ima 17 godina zivi u svedskoj ima momka kojeg puuuno voli ;D ostavite sto vishe komentara !

16.08.2006.

sestra :D

ev ova plavusha mi je sestra :D sejma legenda !!! cura pored nje je rodica nju ne znam...poZz

10.08.2006.

moja rodica :D

ev mi rodice...zivi u svedskoj ima 18 godina i PRELIJEPA JE !! :D et nemojte glupih komentara ak imate nesh negativno da kazete predstavite se...

07.08.2006.

Jukich

lud lik skroz nigger nas :D zavrsio osmi razred,sad je upisao ksc gim...voli rap ma et nije bezze nigger ;) ima jaka ledja: g unit,,snoop dogg i slicni tako da se ne mozete s njim bas tek tako zezat ma salim se dobar je on pravo :D :D

07.08.2006.

Indyy

ev jos jedna njena slika da malo osvjezim blog :P...dosadno je pravo,vrijeme kriticno ne znam sta da radim...:((

04.08.2006.

Ermin

ovo je moj stariji brat,kao sto vidite na slici voli ekstremne sportove, dobar je pravo ...ma sve naj o njemu et pa vi komentarisite ;)

03.08.2006.

Indira

ev i indire extra cura,,slatka...konta se s leom vec duze pa et ko zna mozda bude nesto :P zavrsila 7 razred, ne zna jos sta ce upisat ma ugl da ne dosadujem okk je cura

27.07.2006.

leO

Lex

24.07.2006.

ev me

ev slikeee:D

23.07.2006.

DAMI " J "

ev glavnog lika na planini hehe fkt je loood :D 4 je razred svi ga teroriziraju u skoli i pomalo je PIZZZA ;)

22.07.2006.

SejMa

ne znam je dugo al et za sad je exxxtra...predobra stvarno prava raja!! vidite na slici kak izgleda slatka je nema sta :D et ak vas nesh zanima tu su komentari

17.07.2006.

LExX

legenda je on !!! extra jaran :D :D ne znam vise sta da napisem...sve naj o njemu i pozZ

07.07.2006.

drugi Dario :D

sta rec o njemu...extra jaran uvijek hoce pomoc cak i kad je najgora situacija dobar je stvarno ne znam imal djevojkku :S ev msn: dario.m@hotmail.com

07.07.2006.

Dario

moj covjek...momak je extra uvijek hoce pomoc haver je za 10 !! meni je on ko brat i ostao je jedini normalan covjek koji ide u ksc svi ostali su seljaci dobro cast izuzecima jer ih ima nekoliko al et da ne nabrajam pronaci ce se oni...poZz za darija i ostavljajte komentare


Stariji postovi

law_lex--saniZZ
<< 06/2007 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930


MOJI LINKOVI

posjetite ;)
http://2ludnica.blogger.ba
http://samonajbolji.blogger.ba
http://prvitridruge.blogger.ba
http://nestasnajedinica.blogger.ba
http://mymen.blogger.ba
http://ludeodljubavi.blogger.ba
http://thisarejustwe.blogger.ba
http://glamour.blogger.ba
http://brzina.blogger.ba
http://brzina2.blogger.ba
http://prviem.blogger.ba
http://dontworrybehappy.blogger.ba
http://skalamaki.blogger.ba
http://osigurach.blogger.ba
http://prvacici2gim.blogger.ba
http://myp.blogger.ba
http://prvi4.blogger.ba


MOJI FAVORITI
-

BROJAČ POSJETA
42135

Powered by Blogger.ba

Tupac ShakurPac's Life
Music Videos And Lyrics On Demand